Search found 1732 matches

 Go to advanced search

Re: Error 0x71 0x03 - P600

 by Andy ¦  Mon Jan 22, 2018 9:58 am ¦  Forum: Troubleshooting ¦  Topic: Error 0x71 0x03 - P600 ¦  Replies: 9 ¦  Views: 439

Hi, did you get it correct 0x71? If it worked out, then describe how you corrected me. I'm grateful to you for this error flies only to the R3000. Sorry for my English. Привет, у вас получилась исправить ошибку 0x71? Если получилось исправить то опишите как вы исправили буду вам благодарен у меня т...

I'd need to use a breadboard to step down the voltage on both the PE and ASF sensors using the diagram I supplied, correct? Yes, any signals coming from the Arduino (5v) need to be stepped down to the 3.3v the Epson is to prevent damage. I haven't tested your voltage divider to see if it works. Jus...

The newest AIO board code eliminates the ASF.

But then you'd need to step down the voltage on both the PE and ASF signals going from the arduino to the epson.

Yes I think using resistors to make a voltage divider would work fine. Aim for 3v or so output.

What he said above and also it appears you didn't plug in the ribbon cable from the encoder wheel.

I'd repeat the suggestion to double and triple check all your wiring before applying power.

The epson mainboard is fragile when it comes to shorts

thanks for taking time to help me with patience. I know, I really am doing too much, however, I had to solder them so many times because A) the wires popped off trying to mount it in a custom position on the printer so i just took them off and made them longer to make sure they could reach B) my so...

Before trying to turn it on get a meter and check all your soldering for any shorts to prevent damage. I see at least 1 which is visible but the rest need checking with a meter to make sure they are not shorting to either adjacent pins or to ground. I have highlighted a short i really appreciate yo...

Re: Epson R3000 Completely Unresponsive

 by Andy ¦  Sat Jan 20, 2018 8:05 am ¦  Forum: Troubleshooting ¦  Topic: Epson R3000 Completely Unresponsive ¦  Replies: 5 ¦  Views: 27

Were you plugging and unplugging ribbon cables while the power was on or the power cable plugged in?

Do you think the bad cables could've cross connected and shorted out?

It's very easy to ruin the mainboard if you mess with the wiring while it's on, plugged in or just shut off

Re: Printing other materials

 by Andy ¦  Fri Jan 19, 2018 6:08 pm ¦  Forum: How to Print ¦  Topic: Printing other materials ¦  Replies: 3 ¦  Views: 57

ddelgrande wrote:
Thu Jan 18, 2018 9:09 am
What type of ink would you use to print on canvas?
People are using standard DTG inks.

Re: C88 or WF-7110 Entry Level Build

 by Andy ¦  Fri Jan 19, 2018 6:07 pm ¦  Forum: No Electronics DTG ¦  Topic: C88 or WF-7110 Entry Level Build ¦  Replies: 1 ¦  Views: 302

Big thanks to Andy and all the people of this forum. I need a machine that can print on 8.5" x 11.0" x 0.25" substrate. Is it possible to make some simple adjustments/modifications to the C88 or WF-7110 so I can print on .25" substrate and feed thru the rear and not have to use a platen. If it coul...

Re: Platen Dimensions

 by Andy ¦  Fri Jan 19, 2018 6:03 pm ¦  Forum: General - Start Here ¦  Topic: Platen Dimensions ¦  Replies: 1 ¦  Views: 29

12.5" x 18"

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 174